Selamün Aleyküm.

Arkadaşlar ben uçak bileti satışı yapan ucakbiletiks.com adlı bir site kurdum. Sitem şu anda Google'da 2. sayfaya kadar yükseldi. (Şu an 18.-20. sırada)

Eğer, Allah nasip eder de "uçak bileti" kelimesinde ilk sayfada ilk 3'te sitemiz yer alırsa, hizmet amacıyla yapılan uçak seyahatlerinde, sitenin iletişim kısmında tarafımıza bildirmeniz halinde, dönüş biletiniz bizden hediye. Allah yolunda koşturan kardeşlerimize ben de bir nebze destek olabilirsem ne mutlu.

İletişim kısmında "risaleforumdan" olduğunuzu belirtmeyi unutmayınız. İletişim için tıklayınız.

Hizmet amaçlı olmayıp aile ziyareti vs. gibi özel bir nedenli seyahati, hizmet gibi gösterip dürüstlük dışı çirkin bir davranış sergilerseniz bu bir kul hakkıdır. Helallik alamazsınız. Diğer hizmet amaçlı kardeşlerimizin kontenjanını tüketmemelisiniz.

Ayrıca rent a car hizmeti veren rentacar06.com adlı Türkiye ve dünyada araç
kiralama
hizmeti veren sitemiz de aynı şekilde Google'da "rent a car" ya da "araç kiralama" kelimelerinden birinde Google'un ilk sayfasında ilk 3'e girerse, hizmet amaçlı araç lazım olursa 1 günlük kira masrafını ben üstleneceğim.

Desteklerinizi beklerim. Eğer açılış sayfanızı bu sitelerimden birini yaparsanız daha hızlı yükseliriz. Ne kadar hızlı yükselirsek o kadar çabu kardeşlerimize hizmet etmeye başlarız. Selam ve dua ile.