| Genel Duyurular Risale Forum hakkındaki genel duyuru ve bildirilerin yeraldığı kategori... |
 |
|
04.07.09, 17:39
|
|
|
Dost
|
Selamun aleyküm.
|
|
|
|
08.07.09, 21:18
|
|
|
Dost
|
selamun aleyküm ben sitenize yeni üye oldum risale öğreniyorum daha yeni yalnız internetten daha kolay çözebileceğim bana yardımcı olabilicek bir adres bilen varsa yazmalarını rica ediyorum şimdiden Allah razı olsun...
|
|
|
|
08.07.09, 21:22
|
|
|
Ehil Üye
|
Alıntı:
neslihan24 Nickli Üyeden Alıntı
selamun aleyküm ben sitenize yeni üye oldum risale öğreniyorum daha yeni yalnız internetten daha kolay çözebileceğim bana yardımcı olabilicek bir adres bilen varsa yazmalarını rica ediyorum şimdiden Allah razı olsun...
|
risaleforum  forumda açıklamalı risale-i nur bölümü ve ayrıca risale-i nuru yeni tanıyanlar için açılmış bir bölüm var.
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
O, “ben Senin Rabbin değil miyim?” dedi. Sen “Evet” dedin. “Evet” demenin şükrü nedir, bilir misin? Çok bela çekmektir. Bilir misin bela çekmenin sırrı nedir? Yani fakr u fena dergahındaki halkaya katılmaktır...
|
|
|
|
08.07.09, 23:22
|
|
|
Pürheves
|
Unuttuğum şifrem hakkında yardımcı olabilecek birileri var mı acaba. ?
|
|
|
29.10.09, 01:42
|
|
|
Dost
|
risele-i nur ve kur'an hurufatı
risale-i nur kendi içinde bir bütün olarak iman ve kur'an hakikatleriyle birlikte kur'an hurufatını muhafaza etmek gayesi taşır..
|
|
|
|
11.11.09, 19:03
|
|
|
Dost
|
bi tane de ben alayim...
|
|
|
|
14.11.09, 00:17
|
|
|
Global Moderator
|
Alıntı:
mavimsi Nickli Üyeden Alıntı
bi tane de ben alayim...
|
@RisaleForum.Com uzantılı bir e-mail adresi alabilmek için yapmanız gereken: Adınız-Soyadınızı (Mail gönderimlerinizde Kullanıcı Adı olarak gözükecek) ve almak istediğiniz mail adresini (Örneğin; [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] gibi) [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] adresine maille göndermeniz yeterlidir.
"Eğer komünistler mürekkep ve kağıdı yok etmek imkanını da bulsalar, benim gibi birçok gençler ve büyükler fedai olup hakikat hazinesi olan Risale-i Nurun neşri için, mümkün olsa derimizi kağıt, kanımızı mürekkep yapacağız."
-Zübeyir Gündüzalp-
|
|
|
|
19.12.09, 13:13
|
|
|
Dost
|
Allah Cc Razı olsun kardes
|
|
|
|
07.01.10, 18:06
|
|
|
Dost
|
abiler 10 tanede ben okuyayım
|
|
|
|
07.01.10, 18:17
|
|
|
Ehil Üye
|
ya bende size bişey önerecem
Forumun Bir Msn Grubu Kurulabilir
Örneğin: Risaleforum olabilir ismi eğer böyle bir istek varsa ben yapabilirim 
her msn sini açan kardeşimiz gruba mesaj yazabilir aynen msn de arkadaşınızla chat yapma gibi mesala karşı taraf sizin görüntü resminizi ve msn adresinizi görmez o konuşma penceresinde sadece grubun resmi görünür böylece sohbet yapma daha da kolaylaşır ve bu gruba sadece burdaki forum kardeşlerimiz kullanacak dışarından kimse gelemez zaten admin olacağı için herkesi kabul etmez o gruba ?
ne diyorsunuz arkadaşlar böyle bir msn forum grubu kurmamı istermisiniz side tek tek ekleyerek bu msn gruptan yararlanabilirsiniz?
mesala: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] diye bi msn grubu kurabilirim
Konu Önden Giden Atlı tarafından (07.01.10 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
|
|
|
|
 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Hybrid-Şeklinde
|