İstek, Öneri ve Forum Yardımı Bu bölümde taleplerinizi, görüşlerinizi ve eleştirelirinizi dile getirebilir, Forum kullanışı hakkında yardım alabilirsiniz...

Seçenekler Stil
Alt 31.07.10, 20:43   #1
Âwdil
Gayyur

Âwdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Facebbok Eklentisi?

Merhaba,

Sağ köşede profil seçenekleri altında duran face eklentisinin hiç hoş durmadığı kanaatindeyim.Zira bir taraf-ta bir ayet-i şerife-bir tarafta face eklentisinde gayr-i ahlaki giyinmiş bayan resimleri.

Bu eklentinin forumun konsepti ile zıt düştüğünü belirtmek isterim.Tabi amacımız İslâm-i ilim paylaşmak değil-de face-de hayran sayısını arttırmak denirse saygı gösteririm.
Alt 31.07.10, 21:07   #2
$ems*
Müdakkik Üye

$ems* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Âwdil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,

Sağ köşede profil seçenekleri altında duran face eklentisinin hiç hoş durmadığı kanaatindeyim.Zira bir taraf-ta bir ayet-i şerife-bir tarafta face eklentisinde gayr-i ahlaki giyinmiş bayan resimleri.

Bu eklentinin forumun konsepti ile zıt düştüğünü belirtmek isterim.Tabi amacımız İslâm-i ilim paylaşmak değil-de face-de hayran sayısını arttırmak denirse saygı gösteririm.
Katılıyorum...
İnan o gidenler de hep senin gibiydiler.

Y.Emre
Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.10, 20:22   #3
Tahirr
Dost

Tahirr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

az evvelki manzaradan sonra bende arkadaşlara katılıyorum gayri ahlaki resimler gördüm o kısımda bu siteye hiçde yakışmayacak biçimde resimler hemde
Alt 05.08.10, 20:44   #4
MaRs
Vefakar Üye

MaRs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardeşim napalım yani asıp keselimmi? Zaten tek çare bu ya asıp keseceksin yada kabullenip susacaksın. Başka yolu varmı? Varsa bilmek isterim.

Ben Anlatırımda Sen Anlamazsın ki !?
Alt 05.08.10, 21:10   #5
musahhar
Yasaklı Üye

musahhar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
MaRs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim napalım yani asıp keselimmi? Zaten tek çare bu ya asıp keseceksin yada kabullenip susacaksın. Başka yolu varmı? Varsa bilmek isterim.
Acip...
Alt 05.08.10, 22:31   #6
*niyaz*
Vefakar Üye

*niyaz* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Awdil kardeşe katıllıyorum.Facebook eklentisi forum sayfasında çok hoş durmamış..

Ehl-i kalb için bazan sükût dahi bir konuşmaktır.R.N.K.

Risale-i Nur'um...
Alt 23.08.10, 21:37   #7
$ems*
Müdakkik Üye

$ems* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yöneticilere bununla ilgilenmelerini öneriyorum.
İnan o gidenler de hep senin gibiydiler.

Y.Emre
Alt 01.09.10, 15:06   #8
ekrem_nur
Vefakar Üye

ekrem_nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
MaRs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
her zaman def'i şer celb-i nef'a racihtir.hiç bulaşmamak lazım bu güzel siteyi o pis siteye...
"Ey Rabb'im! Bana rahmet et, bana hayat verdiğin sürece sana olan isyanlarımdan (günahlarımdan) uzak durayım! Seni benden hoşnut kılacak şeylere karşı hoşgörülü olmayı bana rızık olarak ver! Kitabını bana öğrettiğin gibi kalbimi onu ezberlemekten ayırma! Onu okumamı sağla! Ey Rabb'im! Kitabınla gözümü aydınlat göğsümü aç, kalbimi ferahlat, ey Rabb'im! Dilimin (düğümünü) kitabınla çöz, bedenimin onun ile amel etmesini sağla ve bana bu işe karşı kuvvet ver, zira her güç ve kuvvet ancak sendendir."
Alt 01.09.10, 16:41   #9
İNSan
Ehil Üye

İNSan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ekrem_nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
her zaman def'i şer celb-i nef'a racihtir.hiç bulaşmamak lazım bu güzel siteyi o pis siteye...

alimin fikri ne ise zikride o olurmuş misali

konuşmak içinmi konuşuyorsunuz yoksa biliyordamı konuşuyorsunuz anlamadım ama sanal mücahidlik üzerinizde hiç şık durmuyor..
Buradaki birçok insan sitenin adminleride modlarıda üyeleride bende dahil olmak üzere face bokk hesabımız var ve cayır cayır paylaşımda bulunup yorum yapıyoruz...
hatta risaleinur talebelerinin en tanınmış abileri dahi varken nasıl pis diyebilme hakkına sahipsiniz...
Ve üstüne sütelik hergün risaleinur dersleri buradan daha fazla yapılıyor...
çok sinirlendimmm ..

Konu İNSan tarafından (01.09.10 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.
Alt 02.09.10, 23:26   #10
Âwdil
Gayyur

Âwdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İNSan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
alimin fikri ne ise zikride o olurmuş misali
konuşmak içinmi konuşuyorsunuz yoksa biliyordamı konuşuyorsunuz anlamadım ama sanal mücahidlik üzerinizde hiç şık durmuyor..
Buradaki birçok insan sitenin adminleride modlarıda üyeleride bende dahil olmak üzere face bokk hesabımız var ve cayır cayır paylaşımda bulunup yorum yapıyoruz...
hatta risaleinur talebelerinin en tanınmış abileri dahi varken nasıl pis diyebilme hakkına sahipsiniz...
Ve üstüne sütelik hergün risaleinur dersleri buradan daha fazla yapılıyor...
çok sinirlendimmm ..

Merhaba,

Öncelikle forum yöneticilerine zaman ayırmayıp,bu müşkülatımızı gidermedikleri için teşekkür ediyorum.Tutumları ile her-ne kadar,bu fikir hakkında düşüncelerini yansıtmış olsalar-da ciddiyet adına cevap vermeleri gerekirdi.

Vabeste olarak muhterem,insan dostumuzun teşbihini yorumlayalım.

Şaşırdığınızı,yorumları hayret ile okuduğunuzu belirttiğiniz girizgâh cümlesinde ifade etmişsiniz.Bende aynı girizgâhı tercih edeceğim ilk mesajımda kinetiklikle statike ettiğim eyleminizi tekrar dinamize etmeme gerek yok.

Dikkat ederseniz kimse insanların face hesabının olup olmadığını sorgulamıyor,veya sizin face denilen sitede risale-i nur dersi yaptığınıza dair herhangi bir tesbit-i delil istemek gibi adab-ı muaşeret-den uzak mesnetsiz bir söz-de sarfetmiyor.Bu mefhumları kategorize ederek sorgulayamayacağımız gibi,tilaveti mahiyet ve muhtevası ile günlük yaşantımızda bile idraki hayli güç olan risale-i nur'u face'den anlıyorum diyen bir kişinin anlamak eylemini nasıl gerçekleştirdiği münazaraya açıktır.Bu ayrı bir düşünce,lakin konunun seyri bu güzegâh-da ilerlerse,bu argümanıda münazara edebiliriz.

Tabi şöyle bir durum-da var "her face'yi kullanan gayr-i meşru bir eylemin tetikçisidir" demek insanları haksız bir şekilde töhbet altında bırakmak ile eşeydir.Lâkin aksi düşünce kombinasyonları bu düşünce feveranınını sarmal bir şekilde gark edecek kadar azdır.

Şahsen konunun ilk mesajında-da belirtmiş olduğum gibi eklentide sirkülasyonu sürekli devam eden bayan resimleri forumun yapısı ile tezat bir hâl oluşturuyor.Ve bu tezatlığın insanların dimağlarında nelere dönüştüğünü tahayyül dahi edemezsiniz.

Abi konusuna gelince vaktimin kısıtlı olmasından dolayı bu konuya girmeyeceğim.

Kendinize iyi muamele ediniz.

Etiketler
eklentisi, facebbok

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)

Seçenekler
Stil