KADIN ÜSTÜNDÜR ALÇALTMAYIN...!!!

Kadının İslam da ki yeri beni hep mutlu etmiştir. Kadına bir mücahit yetiştirme görevi vermiştir İSLAM. Bir mücahid'e yol arkadaşı olma görevi vermiştir. Bazı zamanlarda mücahide olma üstünlüğü vermiştir.

Kuranın demiş olduğu örtün, evinden fazla dışarı çıkma, erkeklere gözükme gibi ayetler insanla...rın dediği gibi kadını eve hapsetmek amaçlı değildir, bu en güzel hazinesin seni kimse görmesin demektir. Ona üstünlük vermektir.

Ama günümüzde modern ve kendini kandıran kendi ayakları üstünde durma yalanlarına inanan kadınlar her gün bir adım daha bu üstünlükten alçaklığa ilerlemektedir. İslam kadını örtmüştür. Ama modern dünya açıl demiştir İSLAM ın ona verdiği hazinelik değerini taş parçalığına tercih etmiştir bu modern dünyaya uyan kadın.

Kadını reklam ve kazanç kapısı olmaktan alı koymuş olan İSLAM a karşı modern dünya onu reklam aracı olarak kullanmış onun vücudundan faydalanarak onu bir hayvan haline getirmiştir. Kadına kariyer denen saçma bir hedef koymuş ve onun amel defterini dolduracak cenneti ayaklar altına almasına vesile olacak çocuk doğurma anne olma üstünlüğünden mahrum etmiştir.

Kadını fabrika köşelerinde patronlara az para ile çok iş yaptırma aracı olarak algılamıştır modern sistem. Bu modern sistem kadına hep yeni bir şey çıksın o yeni ürünü al o yeni giysiyi giy modayı takip et ne çıkarsa yeni al giy diyerek onun o üstün göz zevkini mahvetmiştir bu sistem. Hala bu sistemle hayatını sürdürmeye çalışıyor kadın.

Hala üstünlük çabasında cennet ayakları altında iken o hala üstünlük peşine düşüyor dünyada.

Biri çıkıp kadınlarımızı uyarmalı! Demeli ki ALLAH ne diyorsa onu yap…

Burak COŞGUN…