Sana doğru uçup gelsem,şu günah dolu kalbimle birlikte beni de kabul eder misiniz Ya Resulallah ? Adım adım dahi olsa huzurunuza doğru gelsem huzurunuzda kabule şayan olarak görülür müyüm Ya Resulallah ? Damla damla gözyaşı dökerek yolunuza revan olsam,sinemdeki aşkımı gözyaşlarımla sulasam,dilime yansıttığım salavat-ı şerifelerimle size gelsem herşeyime rağmen,günahlardan ötürü kabuk bağlamış kalbimle birlikte bölük-pörçük olmuş ruhuma rağmen beni de kabul eder misiniz Ya Resulallah ? Kabul eder misiniz ?

Söz verip de sözümde sadık olamayaşıma rağmen,günde bilmem kaç defa sözümden dönüşüme rağmen,hayallerimi soldurma girişimlerine seyirci kalmış olmama rağmen,nefsimi bir türlü ıslah edememiş;terbiye altına alamamış olmama rağmen,sırat-ı müstakimi bir türlü yakalayamamış olmama rağmen,gül kokusuna karışıp gidemeyeşime rağmen,şeytana hiç utanmadan davetiye mektupları göndermiş olmama rağmen,ALLAHımızın rahmetini hafife almış olmama rağmen,rahmetinden güç alarak günaha gülerek gitmeme rağmen,zihnimi yabancı hayallerle kirletmiş olmama rağmen,hayallerime sıkılan kurşunlara kalbimi perde yapmamış-yapamamış olmama rağmen,isminiz anılınca kanayamayan kalbime rağmen,edebten mahrum hallere düşmeme rağmen,haya perdemi yırtıp atmama rağmen,yoluna hasret güllerini edebine uygun bir şekilde serememiş olmama rağmen ,o mübarek isminizi layıkıyla taşıyamamış olmama
rağmen,taşıdığınız değerleri hakkıyla temsil edememiş olmama rağmen,aileme hizmet gibi ali bir mefhumu şu ana kadar bir türlü anlatamamış olmama rağmen,tesettür muzdaribi ablalarımın dertlerine derinden ortak olmayı bir türlü başaramamış olmama rağmen ,gül kokularını güle vabeste ve güle teşni gönüllere götürmede ihmalkar davranmış olmama rağmen,adın anılınca selam için kıpırdatmadığım dudaklarıma rağmen,size hakkıyla ümmetlik edememiş ve bunun acısını da derinden duyamamış olmama rağmen beni de kabul eder misiniz Ya Resulallah ? Beni de affeder misiniz Ya Habiballah ? Beni de ümmetim deyip bağrınıza basar mısınız Ya Nebiyyullah ?