+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Halkımızın Gücü İsrail Oyununu Bozacak (I)

  1. #1
    Dost Servet BEKİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Bulunduğu yer
    Bingöl
    Mesajlar
    12

    Post Halkımızın Gücü İsrail Oyununu Bozacak (I)

    Davos çıkışı, İsrail ve dolayısıyla Siyonizme vurulmuş darbelerin belki de en büyüğüdür. Dostu ve müttefiki Türkiye’den böyle bir çıkış beklemiyordu doğrusu. Halkın tepkisini olağan ve sıradan ve geçici refleksler olarak izlemeye alışmış olup bir süre sonra ortalığın yatışacağını düşünüyordu. Ancak halkın ve onların temsilcileri Başbakanın bu sert ve tarihi dik duruşunu hazmedemedikleri gibi, hesap da edememişlerdi.

    İsrail,in Ortadoğu’da en büyük projelerden birisi de kuşkusuz Türkiye’dir. Bu büyük projesi için Davos’ta suratlarına inen şamarı, kendilerine kesilen rejonu sineye çekmiş görüneceklerdir. Zira İsrail Cumhurbaşkanının yediği fırçaya rağmen hemen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı arayıp özür dilemesi, İsrail Hükümet üyelerinin hırçın tavırlarını bastırma görevini de İsrail Başbakanının üstlenmesi ve ardından Türkiye’ye temsilci göndermesinin ardında bu gerçek vardır.

    İsrail ve Siyonizm’in Türkiye Temsilcilerinin, böyleli sert bir çıkışın sineye çekmiş gibi görünmesinin arkasında ciddi planlar yatmaktadır. Bunu anlamak için İsrail’in Haaretz Gazetesinin ve Yediot Ahranot Gazetelerinin yazdıklarını okumak yeterli olacaktır.

    Haaretz Gazetesi ; “ İsrail’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı tasfiye etmek için çalışacağını, Ermeni meselesinden, Kürt Meselesine, Alevi sorunundan Laiklik meselesine kadar her türlü sorunu karıştıracaklarını, Orduyu AK Partiye karşı kışkırtacağını, içerdeki bürokratlarla zayıflatmaya çalışacağını” yazmaktadır.

    Yediot Ahranot Gazetesinde ise; “İsrail'in Türkiye'ye zarar verme imkânları Türkiye'nin İsrail'e karşı kozlarından daha fazla” olduğunu iddia ederek, “Günümüzde Ermeniler, Rumlar, ABD ve Avrupa var. Sizin dükkân bizimkine nazaran kırılıp dökülecek daha fazla eşya ile dolu” şeklinde sinsi ve kışkırtıcı yayınlar yapıyor.

    Korku imparatorluğunun asıl kaynağı olan siyonizmin Türkiye temsilcileri üzerinde kurduğu komplo faraziyelerine çanak tutanların bu ülkede hala barınabilmelerine şaşmak gerek. Bu hain ve kem düşünce ürünü kendini bilmezlerin en kısa sürede laik oldukları yere gönderileceklerdir.

    Stratejik ortağımız olduğu Türkiye’nin Karteli ve mensubu olan aydınlarca ileri sürülen İsrail Gazetelerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için yazdıkları bu hain planı ters yüz edecek tek güç Halkımızın 29 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde verecekleri % 49.9 oranındaki oyudur.
    Halkımız, Siyonizme ve İsrail’e kestiği rejonla efsaneleşen Başbakanını İsrail oyunlarına feda etmeyecek kadar vakur, biliçli ve onurludur.

    “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tasfiyesi” isteğini üç ihtimalle okumak gerek:
    Birinci komplo: Başbakana Mossadça düzenlenecek süikasti Ergenekon Terör Örgütünün intikamı olarak lanse etmek.

    Olası ikinci komplo; Türkiye’deki Siyonist düşünce ve onların buradaki bağlantıları olan Ergenekon Terör Örgütü’nün daha önce planladıkları senaryoyu sahneye koymak. Bu senaryo ile Sokaklarda taşkınlık yapıp Emniyet güçlerinin müdahalesini de zorlaştırıp kaos’u bastırmak için Türk Silahlı Kuvvetlerinin müdahalesine meşru zemin hazırlamak. Böyleli bir darbeyle Başbakanın tavsiyesi mümkün olabilir.

    Olası üçüncü komplo; 29 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Metropoller başta olmak üzere tüm Türkiye’de seçimlere gölge düşürmek, Başbakanı, hükümeti ve Belediye Başkanları adaylarını karalayarak seçimde düşük oy almasını sağlamak. AK partisinin düşük bir oy alması Başbakanın Davosta Siyonizme ve İsrail Cumhurbaşkanına karşı dik duruşunun Türkiye’de tasvip edilmediği manasında yorumlayıp sabıkalı bir partinin aldığı kararları sorgular haline getirmek. Ve olası genel seçimlere zorlanması kaçınılmaz olacaktır. Başbakanın tavsiyesi bu ihtimalle de gerçekleşmiş olacaktır.

    Çocuk kati İsrail’in komplosu ve hesabı bu. Ancak Allah’ın hesabı ve bu milletin hesabı çok ayrıdır.

    Asırlık katliama, soykırıma dur deyip, İslam aleminin ezeli düşmanına reojon kesen, başkaldıran ve bütün dünyanın dikkatini Gazze’ye yeni bir bakış açısıyla çeviren Efsane lider Recep Tayyip Erdoğan halkın yarısından fazla desteğini alacak ve yeni başkaldırılara ve başka dik duruşlarla İslam Aleminin yeni lideri olmaya devam edecektir.
    Halkımızın kıvrak zekası ve Başbakana olan sonsuz desteği İsrail’in oyununu bozacaktır.

    Saygılarımla…
    Servet BEKİ
    www.Servetbeki.com

  2. #2
    Vefakar Üye Manâ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Mesajlar
    297

    Standart

    Seçimde Başbakana sahip çıkan halk, siyonistlere ikinci tokadı vuracak, şakşakçı doğan medyasınada.

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

     

Benzer Konular

  1. Kahrol İsrail Demekle İsrail Kahrolmaz!
    By nur_88 in forum İslami Nitelikli Yazılar
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 12.10.23, 05:38
  2. Dokunmanın Gücü
    By Beste-i Rana in forum Resim - Fotoğraf Galeri
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 05.01.09, 15:24
  3. ABD Oyununu Sürdürüyor
    By asfiya in forum Gündem
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 18.07.08, 08:39
  4. Duanın Gücü
    By visal in forum İslami Nitelikli Yazılar
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 28.10.07, 21:49

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
Google Grupları
RisaleForum grubuna abone ol
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0