İnternet üzerinden TSK içi ses kaydı savaşı yeniden başladı. İşte Tümgeneral Özgil'in ses kaydı:

Genelkurmay Başkanlığı'nın "cep telefonunun tehlikeleri" üzerine hazırladığı ve telefonla her türlü dinleme izleme yapılabileceğini anlatan afişleri panalora asılır asılmaz, yeni bir ortam dinlemesi kaydı internete düştü.

Metacafe.com isimli video paylaşım sitesine Tümgeneral Erol Özgil'in "asker ve hukuk" üzerine yaptığı yorumları içeren bir ses kaydı düştü.

"Asker ve Hukuk" başlığıyla metacafe isimli siteye konan video kaydında

" Tel örgünün içinde hukuk olmaz Tel örgünün içinde her şeyi yapabilirsin Kürdistan haritası hakkında yorum: Kim nereyi alırsa alsın ! Türk insanının kanı bozuk Darbeyi kim nasıl yapacaktı ? Hulki Cevizoğlu ve Tuncay Özkan'a söylenenler Asker Demokrat olamaz, Silahlı Kuvvetler'de en büyük hata demokrat gözükmek" gibi başlıklarla ses kaydı yayınlanıyor.

Tümgeneral Özgil'in bir üstü komutanla yaşadığı "telefon dinleme" polemiği üzerine Alb. Gürsel Tokmakoğlu ile yaptığı sohbet olduğu anlaşılan ses kaydında, askeri istihbarat üzerine uzun konuşmalar yapılıyor.

Sözkonusu ses kaydında, bir darbe yapılacağı kesin olarak ifade ediliyor. Ayrıca Org. Faruk Cömert'le ilgili "takiyye" dahil sert değerlendirmeler de yapılıyor.


İşte O Video Kaydı

http://www.metacafe.com/watch/2329492/