İçinde bulunduğumuz günlerde Seyyidina Hz. Hüseyin ve ailesi zalim yezid tarafından şehit edildi. Şehitlerin tümünün, Hz.Peygamberin torunu 3 yaşındaki Hüseyin bin Abdullah da dahil olmak üzere mübarek başları kesilip 40 gün memleket meleket dolaştırılıp sarayın önünde asılı bekletildi.

9-10 veya 10-11. günleri oruçlu olmak efdaldir... oruçlu olarak dua edin..

Biz o zamanda olsaydık şöyle yapardık böyle yapardık diyenler, o gün bugündür

İşte Gazze ve İşte İsrail.. Hz. Hüseyin kendi nefsi için değil dini islam için şehit oldu... Mazlumlara yardım edin,,, Dualarınızı yardımlarınız ile destekleyin...

10 YTL bile olsa yardım edin...

Mailler atın... Hangi boş şeylere mail atmadıkkı.... Birde Mazlumlar, şehitler ve dini islam için
atın... Savunma bakanlığına, millet meclisine, herkes kendi ilinin milletvekiline mail atsın... İsrail anlaşmalarının iptalini isteyin..

Allah C.C Nisa süresinde buyuruyor ki;

Size ne oldu ki Allah yolunda ve; "Rabbimiz bizi şu, halkı zalim kentten çıkar, bize katından bir koruyucu ver, bize katından bir yardımcı ver!" diyen zayıf erkek, kadın ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz? (75)

İnananlar, Allah yolunda savaşırlar, kafir olanlar, Şeytan yolunda savaşırlar. Savaşın Şeytan'ın dostlarıyla ve şüphe yok ki Şeytan'ın hilesi zayıftır.(76)

Görmez misin savaştan el çekin ve namaz kılın, zekat verin denenleri? Onlara savaş farz edilince içlerinden bir kısmı, insanlardan, Allah'tan korkar gibi, hatta daha da fazla korkmaya başladılar da ne olurdu, yakın olan ölümümüze dek bu emri geciktirseydin, bize savaşı emretmeseydin dediler. De ki: Dünyanın zevki azdır, ahiretse sakınanlar için daha hayırlıdır ve onlar, hurma çekirdeğinin içindeki incecik kıl kadar bile zulüm görmezler.(77)

Nerede olursanız olun, ölüm sizi bulur; hatta isterseniz sağlamlaştırılmış yüksek kalelerde olun. Onlara bir iyilik geldi mi bu derler, Allah'tan. Bir kötülük geldi mi, bu derler, senden. De ki: Hepsi Allah'tan. Ne oldu bu kavme ki hiçbir sözü anlamaya yanaşmıyor.(78)

Sana gelen iyiliğe ait şey Allah'tandır, kötülüğe ait olansa nefsinden ve biz seni insanlara peygamber olarak gönderdik, buna tanık olarak Allah yeter.(79)

Peygambere itaat eden, gerçekten de Allah'a itaat etmiştir, yüz çevirene gelince; zaten biz seni onları korumak için göndermedik ki.(80)
İnşallah Bedirde bir avuç taprağı kafirlere atan Hz. Peygamberin sünnetini yerine getirmiş oluruz...