Siz canlı yayınları da bassanız, tehditler de savursanız, avukatlığa da soyunsanız bu iş bitecek.

İçerdeki Ergenekoncuların bu ülkeyi yoldan çıkarmak için neler yaptığını artık herkes biliyor.

Saklı gizli hiçbir şey kalmadı.

Danıştay saldırısından Hrant Dink cinayetine kadar,

Hablemitoğlu suikastinden kendi gazetelerine bomba atılmasına kadar,

ülkede kaos, anarşi, düzensizlik, iç çatışma ortamı oluşturacak her türlü eylemi gerçekleştiren Ergenekon Terör Örgütü şimdi dışarıdaki tetikçilerini kullanıyor.

Davanın görüldüğü Silivri Cezaevi önünde toplanan Ergenekon yandaşları tam da iddianamede ifade edilen örgütün amacını haklı çıkarırcasına bir akılsızlık örneği sergiliyorlar.

Yayın yapan televizyonların canlı yayınlarını provoke etmeye kalkan dışarıdaki Ergenekoncular, maşası oldukları örgütün gerçek yüzünü ortaya koyuyor.

Canlı yayındaki muhabirleri taciz eden, televizyonların canlı yayın alanlarına tecavüz eden, kameraların ve de kameramanların gözlerine parmaklarını sokan, tehdit eden, dışarıdaki Ergenekoncular’ın yaptıkları bile aslında içerdekilerin nasıl bir ortam hazırlığı yaptıklarının ispatı.

Bütün işleri ve amaçları yasadışı yollardan kaos ve anarşi oluşturarak darbeye zemin hazırlamak olan Ergenekon tutuklularının dışarıdaki destekçileri mahkeme önünde kaos çıkarmayı çok kısa sürede başardı.

Demek ki bu adamların işi bu.

Demek ki bunlar anarşi ve düzensizlik ortamı oluşturmakta usta.

Demek ki dışarıdaki Ergenekoncular içerdekilerin aynası.

Demek ki Ergenekon’un, girdiği yerde anarşi çıkarmada üstüne yok.

Demek ki Ergenekoncular provokasyon yapmada birebir.

Planlı bir şekilde kaos oluşturmak için cezaevi önünde toplanan dışardaki Ergenekonculara bu fırsatın nasıl ve niçin verildiği de ayrı bir soru.

Burada güvenlik önlemlerinin niçin zamanında alınmadığının, İçişleri Bakanlığı ve bölgenin bağlı olduğu Jandarma birimlerinin niçin bu provokatörlere meydan verdiğinin nasıl bir cevabı olabilir ?

Türkiye’yi demokrasi zemininden kaydırıp terörün kıskacına sokan ve bundan nemalanan Ergenekoncuların ana fikrini tutuklu Doğu Perinçek davanın görülmesine birkaç gün kala ne güzel özetledi.

Ne dedi Perinçek ?

‘Aktütün gibi terör saldırılarının durmasını istiyorsanız Ergenekon’u kapatın.’

Ergenekon’un terörden beslenen bir kan emici olduğunu bundan daha güzel hiçbir şey anlatamaz.

Bugün Ergenekon’un cezaevi önünde anarşi çıkarmaya çalışan destekçileri de, medyada bu davayı foslatma gayreti içinde olan yayın grupları da, Ergenekon’un avukatlığına soyunan siyasetçiler de aslında evlatlarımızı şehit eden terör örgütünü desteklediklerini açık seçik gösteriyorlar.

Bölücübaşıyla çekilen sarmaş dolaş fotoğraflar kimin hangi tarafta durduğunu çok net anlatıyor.

Ama ne olursa olsun.

Siz canlı yayınları da bassanız, tehditler de savursanız, yargıçlara gözdağı da verseniz, işi sulandırmaya da çalışsanız, avukatlığa da soyunsanız bu iş bitecek.

Millet gerçek yüzünüzü her geçen gün daha iyi görüyor ve anlıyor.

Daha doğrusu siz gerçek yüzünüzü millete her geçen gün daha iyi gösteriyor ve anlatıyorsunuz.



samanyoluhaber