AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Dursun Selik yönetimindeki 34 VZ 0519 plakalı otomobil, Erzincan-Sivas kara yolunun 33. kilometresinde, karşı yönden gelen ve polis memuru Ömer İlhan'ın kullandığı 34 SRS 58 plakalı otomobille çarpıştı.
Erzincan-Sivas Karayolu'nun 31'inci kilometresinde bugün saat 12.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında yaralanan 6 kişiden biri olan Perihan Selik, kaldırıldığı Erzincan Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ölü sayısı 6'ya yükselirken, yaralı sayısı 5 oldu.
Erzincan-Sivas E-80 Karayolu'nun Tüneller mevkiinde bugün saat 12.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Erzincan'dan Refahiye istikametine giden Dursun Selik yönetimindeki 34 VZ 0519 plakalı otomobil karşı yönden genel polis memuru Ömer İlhan'ın kullandığı 34 SRS 58 otomobille kafa kafaya çarpışmıştı. Feci kazada, Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen ve tatil için Ağrı'nın Patnos ilçesine giden 06 SRS 58 plakalı otomobilin sürücüsü polis memuru Ömer İlhan ağır şekilde yaralanırken, eşi Şeyda İlhan, kızları Ela Nur ve Şeyda ile kardeşleri Alparslan ve Nimet İlhan kaza yerinde hayatını kaybetmiş, kazada, Almanya'dan Erzincan'a gelen buradan da bir düğün için Refahiye ilçesine giden 34 VZ 0519 plakalı otomobilin sürücüsü Dursun Selik ile otomobilde bulanan Perihan Selik, Hasan Paçacı, Gülbeyaz Paçacı ve Selma Paçacı çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

AA-İHA