+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Ulusalcı Küçük'ten Atatürk'e Hakaret

  1. #1
    Ehil Üye akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Bulunduğu yer
    Kırşehir- Kırıkkale
    Mesajlar
    1.013

    Standart Ulusalcı Küçük'ten Atatürk'e Hakaret

    İŞTE YALÇIN KÜÇÜK'ÜN GERÇEK YÜZÜ

    Küçük'ten Atatürk'e büyük hakaret
    Samanyolu Haber ulusalcı ve yasadışı Ergenekon örgütünün gönüllü savunucusu Yalçın Küçük'ün, kitaplarında Atatürk'e ağır hakaretler ettiğini ortaya çıkardı.

    Samanyolu Haber dün kanal kanal dolaşarak "ulusalcılık" naraları atan Yalçın Küçük'ün "kardeşim" dediği, terörist başı ile irtibatını gözler önüne sermişti.

    Ve şimdi sıra Küçük'ün Atatürkçülük maskesini düşürmeye geldi. Bugün dilinden Atatürk'ü düşürmeyen küçük, dün ulu öndere edilmedik hakaret bırakmamış.
    İŞTE YALÇIN KÜÇÜK'ÜN GERÇEK YÜZÜ

    Dün Samanyolu Haber'de Bölücübaşı ile can ciğer fotoğrafaları yayınlanan Yalçın Küçük bugünlerde Ergenkon soruşturmasını sulandırmaya çalışanların en favori isimlerinin başında geliyor. Kanal kanal dolaşan bu tuhaf görünümlü kişi suç örgütünün soruşturulmasını isteyenlere kontrolsüz bir biçimde saldırıyor. Ve bunu yaparken de sözde Atatürkçülük maskesini kullanıyor. Kendisini sözde en büyük Atatürkçü gibi lanse ediyor.

    Peki Küçük Ergenekon'un avukatı sıfatını üstlenen Küçük gerçekten Türkiye Cumhuriyeti'nin kurursu ulu Önder Atatürk'ü gerçekten seven, ona saygı duyan bir kişi mi?

    Kitaplarında teröristbaşından "kardeşim, arkadaşım" diye bahseden bu kişi ekranlarda sık sık salladığı kitaplarından biri olan "Emperyalist Türkiye" adlı kitabında bakın Atatürk hakkında ne denli çirkin ifadeler kullanıyor.

    Hitapları, kanlı örgütü yücelten açıklamaları, Samanyolu Ana Haber bülteninde yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Fotoğraflarda Yalçın Küçük'ün teröristbaşının can ciğer arkadaşı olduğu, terör yuvasında teröristlere verdiği dersler verdiği açıkça görülüyordu.

    Samanyolu Haber ulusalcı ve yasadışı Ergenekon örgütünün gönüllü savunucusu Yalçın Küçük'ün, kitaplarında Atatürk'e ağır hakaretler ettiğini ortaya çıkardı.

    Eğer bir kimse Mustafa Kemal'i "sevecen" gösterirse bir başkasının filmini yapmış olur. Mustafa Kemal, çok vesveseli, hep kıstırılmışlık kompleksi içinde yaşayan, sevgisiz bir insandır. Annesini sevmez;...

    Annesinin cenazesine gitmiyor.

    Sevgisiz ve acımasızdır. Maliye Nazır'ı Mehmet Cavit'i astırdığı akşam bir balo düzenlemeye dikkat ediyor.

    Bugün kendisini en değme Atatürkçü olarak lanse etmeye çalışan Yalçın Küçük kitabında Atatürk'ü 15. asırda Rusya'da halkına 20 yıl boyunca kan kusturan ve hatta oğlunu bile öldürtecek kadar cani olan Korkunç İvan lakaplı Rus Çarı'na benzetme gafletinde bulunuyor.

    Sevgiyi bilmeyen, acımayı bilmeyen, kimseye güvenmeyen, herkesi kendine karşı komplo hazırlayıcısı olarak gören, bir aydınlanmamacı despot olan Mustafa Kemal'i hiç bir romancı ya da yönetmenin sevimli yapabileceğine ihtimal vermiyorum. En gerçekçi film, müthiş İvan'ın başarısız bir kopyası olabilir.

    Şimdilerin ulusalcısı ve illegal Ergenekon yapılanmasının gönüllü avukatı Yalçın Küçük Atatürk'e hakarette sınır tanımıyor. Küçük kitabında, Atatürk'ün İngiliz yanlısı olduğunu iddia ediyor.

    "Kemal, çok küçük istisnadan birisidir ve ordu içinde İngiliz politikasını temsil ediyor.

    "Londra bu dönemde, bu bölgede, en büyük tehlike olarak birbiriyle iç içe saydığı Bolşeviklikle ittihatçılığı görüyor. Kemal Paşa bunlara karşı misyonla ve gayet açık olarak Büyük Britanya işgal kuvvetlerinden vize alarak gidiyor.

    Örnek olsun, İngilizler'in kendilerine karşı direnen Altıncı Ordu Kumandanı Ali İhsan Sabis'i görevden alarak yerine Mustafa Kemal'i atamak istedikleri belgelerle kesindir. Pek çok seçkin insanın mandacı oldukları kesindir. "

    Cumhuriyetimizin Kurucusuna önce İngiliz yanlısı diyen Yalçın Küçük sonra da Amerikan mandasını istemekle suçluyor.

    "Resmi tarihin yazdıklarının aksine Sivas kongresinin oybirliği ile; Mustafa Kemal'in de oyuyla, amerikan mandasını isteme kararı aldığı da kesindir. Demek oluyor, bir başka ülkenin politikasını kurtarıcı saymak o dönemde pek yaygın görünüyor.

    Sivas Kongresi, oy birliği ile, Mustafa Kemal dahil, İsmet İnönü hariç, çünkü İsmet Paşa işi sağlam görünceye kadar taraflara gelmedi, Amerikan mandası'nı talep etme kararı aldı. Sivas Kongresi mandacıdır. Peki mandacılık nedir? Fransızca vekalet demektir; Sivas'ta Mustafa Kemal dahil kurtuluşun vekaletini Amerika'ya verme kararı alıyorlar. kutlu olsun! "

    Teröristbaşının can ciğer arkadaşı, sözde ulusalcı ve illegal Ergenekon örgütünün manevi avukatı Yalçın Küçük kitleleri kandırmaya çalışa dursun arşivler bütün gerçekleri en net bir biçimde ortaya koyuyor.

    Mustafa Kemal, Çankaya arşivlerini kapatmıştır. Çankaya arşivleri açıldığı zaman, kişilik olarak, bambaşka ve benim özellikle "Türkiye üzerine tezler" dizisinin beşinci kitabındakine benzer bir Mustafa Kemal'in ortaya çıkacağına inanıyorum: kendine güveni olmayan, kıstırılmışlık kompleksi içinde, kuvvetlinin önünde başını eğen, hep bir koalisyondan diğerine kayan, gücünden emin olduğu zaman eski ortaklarına son derece acımasız bir Mustafa Kemal çıkacaktır. Bundan kuşku duymuyorum.

    Yalçın Küçük iki kitabında da Atatürk'e ağız dolusu hakaretler ederken teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı yere göğe sığdıramıyor. Hatta Atatürk'e hakaret ederken teröristbaşını kendi görüşlerine referans gösteriyor.

    "Biz", "Kemalist Cumhuriyet bitmiştir" diyoruz. Bu Bizans çocuklarına, bu düşünce dünyasının kabızlarına, bu fikir işportacılarına bir son hatırlatmam var: Apo kardeşimin, (Abdullah Öcalan'ın) "Türkiye devrimi üzerine" çalışmasının içinde yer alan bir bölüm, "Cumhuriyetten ikinci cumhuriyete" başlığını taşıyor. Mart 1992 tarihlidir ve yeter mi?

    İşte belgeler, işte fotoğraflar, işte arşivler. Ve işte Apo yandaşı Atatürk düşmanını maskeli bir yüzün maskesini düşüren gerçekler.

    SAMANYOLUHABER


    Ne harabi,ne harabatiyim,
    kökü mazide olan atiyim,ati.
    Yahya Kemal

    Bir Melek Olmak Değil Derdim Asla...Ben Şeytan Olmak İstemiyorum!!!


  2. #2
    Yasaklı Üye susuzluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    78

    Standart

    doğru diyor,eğer apo 1920 de ki oyunu bozma görüşü ile devam etseydi bende pkk lı olurdum nurtalebelerinin kasteddiğim oyunu bilenlerde olurdu bu milletin ahiretini gizli komiteler kaybettirmeye çalışanların düşmanı herzaman için dostumdur apoda olsa karayılanda...ama malesef amerikan ordusundan farkları kalmıyor...amerikanın dostu ise düşmanımdır apoda olsa karayılanda
    Konu susuzluk tarafından (18.07.08 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

     

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 23
    Son Mesaj: 01.10.15, 13:47
  2. Hakiki perde içindeki müteaddid küçük küçük menziller nedemektir?
    By karatopirak1975 in forum Açıklamalı Risale-i Nur Dersleri
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 10.09.11, 17:00
  3. Küçük'ten Atatürk'e Ağır Sözler
    By Nil Sultan in forum Gündem
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 23.07.08, 09:58
  4. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 24.04.08, 19:35

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
Google Grupları
RisaleForum grubuna abone ol
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0