+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Cimbom Yeni Başkanını Seçiyor

  1. #1
    Müdakkik Üye azize - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2007
    Mesajlar
    815

    Thumbs up Cimbom Yeni Başkanını Seçiyor




    Galatasaray Lisesi'ndeki Genel Kurul Toplantısında, 6 Yıllık Özhan Canaydın Döneminin Ardından, Önümüzdeki 2 Yıl Başkanlık Koltuğuna Oturacak Yeni İsim Belirlenecek.



    -Seçimli Genel Kurul için Divan Kurulu oluşturuldu. Başkanlık Divanı, genel kurul dosyasını inceledi.

    -Başkan adayları Adnan Polat ve Nazım Durak, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'ndaki yerlerini aldılar.

    Galatasaray Lisesi'ndeki genel kurul toplantısında, 6 yıllık Özhan Canaydın döneminin ardından, önümüzdeki 2 yıl başkanlık koltuğuna oturacak yeni isim belirlenecek. Adnan Polat ile Nazım Durak'ın seçim yarışına girdiği genel kurulda oy verme işlemi 15.00'de sona erecek.

    Ali Sami Yen'in rekoru

    Toplam 12 sandıkta gerçekleştirilen seçimlerde, kulüp tüzüğünün 21. maddesi uyarınca ödeneklerini 13 Şubat Çarşamba gününe kadar yatırmış olanlar oy kullanabilirken, bugünkü seçimde toplam 5 bin 327 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu bildirildi.

    Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan seçimde, adaylardan Adnan Polat kırmızı, Nazım Durak ise mavi oy pusulasını kullanıyor.

    103 yılda 32 başkan

    Sarı kırmızılı kulübün 103 yıllık tarihinde, şimdiye dek 32 kişi başkanlık yaparken, kulübün kurucusu ve ilk başkanı olan Ali Sami Yen, 1905-1914 tarihleri arasında üst üste 10 kez başkanlığa seçildi. Yen, böylece üst üste en fazla başkanlığa seçilen isim olarak da tarihe geçti. Ali Sami Yen, 1 yıllık aradan sonra üst üste 4 yıl daha sarı kırmızılı kulübe başkanlık yaptı.

    Ali Sami Yen ayrıca, 15 dönem G.Saray Kulübü'ne başkanlık yaparak ulaşılması güç bir rekoru da eline geçirdi. Bu görevi 15 yıl sürdüren Ali Sami Yen, G.Saray'da en uzun süre başkanlık yapan kişi unvanına da sahip oldu. G.Saray Kulübü'nde Ali Sami Yen'i, 7'şer kez başkanlığa seçilen Yusuf Ziya Öniş ve Suphi Batur izliyor. Galatasaray Kulübü'nde bugüne dek yapılan toplam 93 genel kurul toplantısından 15'i olağanüstü olarak gerçekleşti.

    Cezayirli, Beşiktaş üyesi çıktı

    Başkan adaylarından Nazım Durak'ın listesine aldığı Cüneyt Cezayirli'nin Beşiktaş kongre üyesi olduğu ortaya çıktı. Onursal Başkan Süleyman Seba döneminde kongre üyesi olan Cezayirli konusunda siyah beyazlı kulüpten her hangi bir açıklama yapılmadı.

    Adnan Polat KİMDİR?

    POLAT Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum'da doğdu. 1971 yılında Işık Lisesi'nden, 1976 yılında New York Long Island Üniversitesi İş İdaresi Bölümü'nden mezun oldu. 1992-1996 yıllarında G.Saray Başkan Yardımcılığı yapan Adnan Polat, 2006 Mart ayında G.Saray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı görevine getirildi.

    Adnan Polat'IN LİSTESİ

    Asil Üyeler: Faruk Bil, Mehmet Helvacı, Işın Çelebi, Sinan Kılıç, Haldun Üstünel, Yiğit Şardan, Ali Haşhaş, Mümtaz Tahincioğlu, Murat Yalçındağ, Cemal Özgörkey

    Yedek Üyeler: Ahmet Dedehayır, Metin Karakaya, Nejat Uygur, Tunca Hazinedaroğlu, Adil Emecan

    NAZIM DURAK KİMDİR?

    1951 yılında Malatya'da doğdu. 1975 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu. Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı oldu. 1996 yılında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesinden Profesör olarak ayrıldı. Halen kendi kurduğu ve sahibi olduğu Novita-Yeni Hayat Estetik Cerrahi Merkezinde çalışmalarına devam etmektedir.

    NAZIM DURAK'IN LİSTESİ

    Asil Üyeler: Ayşe Gürsoy, Haldun Gediz Şener, Cüneyt Cezayirli, Vedat Gürer, Hikmet Kocaoğlu, Deha Orhan, İhsan Yalmaç, Secaattin Sarıkaya, Ayhan Akbin

    Yedek Üyeler: Hasan Basri Uğurlu, Okan Böken, Mehmet Yiğit, Meral Kosif, Ender Merter, Önder Mercangöz. 22.03.2008 11:06 [1273904]

  2. #2
    Ehil Üye seyyah_salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Şan(S)lıUrfa'DaN
    Yaş
    55
    Mesajlar
    15.435

    Standart

    eee seçtimi bari.
    Marifet ufku....

    Muhabbet denizinde çalan bir melodi gibidir

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

     

Benzer Konular

  1. Her Yeni Gün, Yeni Bir Alemin Kapısıdır
    By Bîçare S.V. in forum Risale-i Nur'dan Vecize ve Anekdotlar
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 07.01.10, 00:04
  2. Yeni Üye
    By canevi in forum Tanışma
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 18.03.08, 13:57
  3. Yeni Üye
    By said84 in forum Tanışma
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 16.09.06, 18:19

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
Google Grupları
RisaleForum grubuna abone ol
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0