+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4

Konu: Bu Savaþa Seyirci Kalmayalým!!!

  1. #1
    Yönetici SeRDeNGeCTi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Bulunduðu yer
    Ankara
    Yaþ
    38
    Mesajlar
    5.901

    Standart

    <TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 width="100%"><T>
    <T>
    <TR>
    <TD>
    Herkes zarar görür</TD></TR>
    <TR>
    <TD>


    Filistin ve Lübnan’ý kana bulayan Ýsrail’e uluslar arasý tepkiler gün geçtikçe artarken, tepkilerin sadece sözde kalmasý yetersiz bulunuyor. Özellikle sivilleri hedef alan Ýsrail’in, saldýrýlarýný durdurmasý için dünya kamuoyunun daha güçlü ve ciddi tepki vermesi gerektiði hatýrlatýlýyor. “Ýsrail, Filistin’de yine bildiðini okuyor” diyen Türkiye Yeþilleri, “Ýsrail ne diyaloða yanaþýyor, ne de barýþ için çabalayanlarý dinliyor. Tüm dünya bir kez daha Ýsrail’in insanlýk dýþý suçlarýna karþý sessiz kalýyor” þeklinde tepkilerini dile getirdi.


    Filistinlilere uygulanan acýmasýzca saldýrýlarýn biran önce durdurulmasýnýn istendiði açýklamada, Ýsrail’in ABD’den güç aldýðýna dikkat çekildi. Açýklamada þu görüþlere yer verildi:


    “Baþta, Irak’ta 21.yüzyýlýn en büyük insanlýk suçuna imza atan ABD olmak üzere, sözde demokrasi savunucusu geliþmiþ ülkeler bu konuda yine sessiz kalýyorlar. Bugün Filistin’de yaþananlar, gerek Irak gerek Afganistan’da, sorumlu olduklarý facialarýn bir kopyasýndan baþka bir þey deðildir. Yaptýklarýnýn hesabýný veremeyen Bush ve yandaþlarýndan cesaret alan Ýsrail iþte bu yüzden çok daha rahat hareket edebilmektedir. Bugün ambargo uygulanacak ülke Filistin deðil Ýsrail’in ta kendisidir. Gazze’nin iþgaline ve cinayetlerine çoluk çocuk demeden devam eden Ýsrail’i kýnýyor, saldýrýlarýnýn derhal durdurulmasýný talep ediyoruz. Bu katliama seyirci kalmayý tercih eden her hükümetin yine yýllar boyunca sürecek bir çatýþmanýn sonuçlarýndan sorumlu olacaklarýný bir kez daha hatýrlatýyoruz. Ellerini taþýn altýna koymayanlar da, tanklarýnda oturanlar kadar suçludurlar.”





    UAÖ: ÝSRAÝL SAVAÞ SUÇU ÝÞLÝYOR





    Uluslararasý Af Örgütü’nün (UAÖ) Orta Doðu Programý Direktörü Malcolm Smart da Ýsrail’in savaþ suçu iþlediðini belirterek, “Sivillere ve sivil yerleþimlere karþý devam eden saldýrýlarý durdurmak için acil adým atýlmalýdýr. Bu tarz saldýrýlar, uluslararasý insan haklarý kanunlarýnýn açýkça ihlalidir ve savaþ suçudur. Ýsrail, sivillere ve altyapý sistemine karþý Lübnan’da toplu cezalandýrmaya yönelik saldýrýlarýný acilen durdurmalýdýr. Ayrýca Ýsrail, askeri veya askeri amaçla kullanýlabilecek sivil yapýlarý hedef seçerken orantýlý güç kullanma prensibine uymalýdýr” dedi. </TD></TR>
    <TR>
    <TD>
    Kemal BENEK - Yeni Asya 15.07.2006 </TD></TR></T></T></TABLE>
    Anlamýný Bilmediðiniz Kelimelerin Üzerine Çift Týklayýnýz...

    Sual: Belki onlar eski hali istiyorlar?
    Cevap: Size kýsa bir söz söyleyeceðim; ezber edebilirsiniz: Ýþte, eski hal muhal; ya yeni hal veya izmihlâl...
    (Bediüzzaman Said Nursi)


    Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum.
    Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!.. (Osman Yüksel SERDENGEÇTÝ)




  2. #2
    Pürheves busra - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Bulunduðu yer
    istanbul
    Mesajlar
    282

    Standart



    Yahudýlerýn eskýden beri yaptýklarý iþkencelere göz yumuluyor nedense bu iþkencelere maruz kalanlar çogunlukla müslüman toplumlar oluyor.. Yahudiler HZ.Musa dan sonra lanetlendýler bu olayýn içeriðini hepimiz biliyoruzdur bide bu yönden bakmak gerekmiyormu?
    Mutluluðun gizi dünyanýn bütün harikalarýný görmektir,ama Kaþýktaki Ýki Damla Yaðý Unutmadan...

  3. #3
    utku
    Guest utku - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

    Standart

    Terör gittikce kötüleþiyor.Ýsrail bu seferde lüblana saldýrdý.Halbuki ne kadar yanlýþ.Her kes halva anmýzdan her goðdu.Yani normalde her kes kardeþ olmalý ama herkesin gözü dönmüþ.Her kes bir birinden intikam almak için can atýyor.Dost olupda he kes dost olsun demiyorlar da her kes düþman olsun diye çabalýyorlar.Halbuki çok yanlýþ.Bu saferlik benden bu kadar.Haydi görüþürüz dostlar.

  4. #4
    Dost oruc_04 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Bulunduðu yer
    Ýstanbul
    Mesajlar
    36

    Standart

    Lanetlenmiþ kavim lanet olasý kavim bu dünyanýn baþýna belaa oldular. 70 peygamberin katili olan Beni israil hz. zekerya(as) ve hz. isa(as)'ý (kendilerine göre) öldürdüklerinde kavimlerinin üstün ýrk olduðunu bu dünya servetlerine saadetine sahip olmalarý için önlerine peygamber bile çýkarsa tanýmayacaklarýný söylkemiþlerdi. Ve haleeennn söylüyorlar bu uðurda önlerine kim çýkarsa yok etmeye çalýþýyorlar. Ama bu yaptýklarý ancak onlara yakýþýr. Çünkü küfrün þeairi zulümdür.
    <DIV>Onlar meskenet tokadýný yemiþ lanetli bir kavimdir. Allah c.c. izniylende bu böyle sürecektir. Elbette kaybedecekler büyük darbelerlen yýkýlacak kahrolacaklardýr. (inþallah)</DIV>
    <DIV></DIV>
    <DIV>ALLAH'ým Afganistan,Irak, Filistin, ve Lübnanda Zulm yapan Beni israil ve Sapkýn Hristiyan kavimlerine bu yaptýklarýný býrakma onlarý o bölgelerden uzaklaþtýr ve ýslah et. Þüphesiz Bu zulmü durdurmaya ancak senin gücün yeter amin.amin amin.</DIV>
    A.ORUC

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)

     

Benzer Konular

  1. Dünya Katliama Seyirci
    By Bîçare S.V. in forum Gündem
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 30.12.08, 09:09
  2. Intel'den Nükleer Savaþa Bile Dayanýklý GPU-Grafik Process Unit-
    By zeet06 in forum Bilgisayar ve Ýnternet Sorunlarý
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10.11.08, 20:27
  3. Didiþmeyi Durdurun! Savaþa Son Verin!
    By elff in forum Eðitim
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 29.05.07, 17:51
  4. You Tube'dan Rezalet(Duyarsýz Kalmayalým)
    By Yeni Said in forum Serbest Kürsü
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 21.03.07, 17:32

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
Google Gruplarý
RisaleForum grubuna abone ol
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0