Bugünün ve Yarının Değerlenen Alanı: Java ile Akıllı Telefon Programları Geliştirme


Smart telefon, saat, tablet gibi araç-gereçlerin gelişimi “mobil uygulamalar” adında yeni bir yazılım sektörü oluşturmuştur. Klasik masaüstü yazılım geliştirme aşamalarından değişik olan süreçler
içeren mobil yazılımlar için en büyük problem, sahasında yetkin mobil devoloper yokluğudur.


Java ile Mobil Uygulamaları Yaratma


Bilginin yükselerek glonalleştiği bir zamanda yaşıyoruz. Hızla aktarılabilen ve mobil hale gelebilen veriler aynı zamanda farklı formatlarda karşımıza çıkmakta. Bir kurumun resmi web sitesi sabit diyebileceğimiz datalarını paylaşabilirken mobil aplikasyonları sayesinde kullanıcısını harekete geçirici, satın almayı özendirici bilgilerini mobil uygulamalar ile kullanıma sunuyor.
Mobil teknolojilerinin hayatımıza hızla ve etkileyici bir biçimde tesir etmesi ve gündelik yaşamın bir öğesi haline gelmesi, bu sektörün hızla gelişmesini de sağlıyor ve ilgiyi de sürekli kılıyor.
Mobil Uygulama Dünyası


Günümüzün devamlı ilerleyen, dinamik mobil dünyasında akıllı telefonlar, tablet, akıllı saat ve birçok yeni teknoloji ile uygulama yazma konusunda yetenekli programcı gereksinimi de büyüyen sektör ile aynı zamanda olarak artmakta. Android ve IOS işletim sistemi kullanan teknolojilerin ve bunların kullanıcılarının sayısındaki yükseliş dikkate değer.
Telefon yazılımları teknoloji sahasında pek çok kuralın baştan yazılmasına sebep oldu. Akıllı cihaz ve tablet kullanımı hem günlük yaşamda hem de çalışma yaşamında çok yüksek oranlara çıktı.
Giderek yükselen Taşınabilir programları dünyasında %81’lik pazar payı ile Android işletim sistemi en yüksek kullanım orana sahip.
Java ile Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimleri
Smart phone yazılımları geliştirme yetkini olmak için iyi bir eğitim almak gerekmekte. Bunun için yazılım dünyasına ilgi duymak, mobil uygulamaları geliştirmek için hevesli olmak oldukça önemlidir.
Veri Akademi’nin düzenlemiş olduğu; Java Eğitim dönemimizin ve ileriki senelerin mesleği olan Smart phone yazılımları geliştiriciler yetiştirmektedir.
Mobil uygulama geliştrme Kurs amacı, değişime ayak uydurmak isteyen ve mobil uygulamalar geliştirmek isteyen kişilerin uzman mobil yazılımcı olarak sektöre kazandırmaktır.
Siz de IOS, Android, Windows ve diğer uygulamaları geliştirmek, çağımızın en önemli mesleklerinden birini icra etmek istiyorsanız Yazılım eğitimleri ile iletişime geçebilir ve özgün eğitimler ile kısa sürede hayalinizdeki mesleğe sahip olabilirsiniz.