+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 1 2
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 12 ve 12
Like Tree3Beğeni

Konu: 4+4+4

  1. #11
    Pürheves sarıca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    189

    Standart

    ezberci eğitimden zaten vazgeçildi. ezberci unsurlar varsa bu öğretmenlerin esli alışkanlıklarından vazgeçmemesinden kaynaklanıyor..
    Tesettür gizle(n)mektir. Kılık, kıyafet ve tavırlarıyla “Ben buradayım!” diyenin başında tesettürden çok tereddütler vardır. Osman Sertuğ Çalışkan

  2. #12
    Vefakar Üye edafülibad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Mesajlar
    322

    Standart

    Avantajları olduğu gibi dezavantajları da olan bir sistem. En beğendiğim özelliği birinci ve ikinci kademenin ayrılması. Çünkü ilkokul öğrencileri ortaokul öğrencilerinden olumsuz birçok davranış öğreniyorlar.Bazen öğrencilerime keşke sizi cam fanus içinde koruyabilsem diyorum en azından bu sistemle ortaokul öğrencilerinden korumuş olacağım.Ama öğrenci ilgilenmesi açısından hoş olmadı. Zira ben öğrencimi ortaokulda da takip etmek isterim ama artık başka bir okula gidileceği için ilgilenmek biraz zor olacak.

    Yine ortaokuldan itibaren imam hatip liselerine gidilebilecek. Seçmeli ders olarak isteyen öğrenciler Kuran ve Siyer dersi alabilecekler.Bu çok güzel bir uygulama bazı şeyler için önayak olacak inşallah...

    Ama lisenin zorunlu olması bence doğru değil. Ailesi tarafından okula gönderilmeyen öğrenciler için iyi olabilir ya da ülkenin eğitim seviyesinin yükselmesi için iyi olur. Ama liseyi okumaması gereken çok öğrenci var. Özellikle kız öğrenciler... Bazı kızların evde oturmalarının onlar hakkında daha hayırlı olacağını düşünüyorum.


+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

     

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
Google Grupları
RisaleForum grubuna abone ol
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0